Boeken met…

Van harte welkom in onze boekwinkel op Nieuwstraat 19!
De winkel is open op dinsdag t/m zaterdag, van 10:00 tot 16:30.
U kunt bij ons contant betalen of per pin. Helaas is het voor ons niet rendabel om boekenbonnen aan te nemen. Wel kunt u natuurlijk gebruik maken van de Ontmoeting Cadeaubon.

Boeken met…
Hier kun je lekker neuzen in de nieuwste boeken, cd’s en dvd’s. Zak lekker op een stoel bij het leestafeltje en neem de tijd om iets moois uit te zoeken.
We hebben ook kaarten, kaartjes en diverse geschenkartikelen.

We verkopen ook tweedehands boeken. Leesboeken, maar daarnaast ook tweedehands bijbelstudieboekjes, dagboekjes, kinderboeken en dergelijke.
Voor de prijs hoef je het niet te laten!
0 – 99 pagina’s         : € 0,50
100-199 pagina’s      : € 1,00
200-299 pagina’s      : € 2,00
300-399 pagina’s      : € 3,00
400 pagina’s en meer: € 4,00

Onze boekwinkel telt niet al te veel vierkante meters. Daarom hebben we  niet alles in huis. Maar we kunnen alle verkrijgbare titels leveren, of het nu gaat om boeken, cd’s, dvd’s. Zowel christelijk als niet-christelijk: wij bestellen het graag voor je!
Door ons uitgebreide netwerk lukt het ons soms zelfs om boeken voor je te vinden die eigenlijk niet meer leverbaar zijn

Bestellen
Wij hebben nog geen webshop. (daar zijn we wel druk mee bezig!) Maar weet je de titel van het boek of de cd/dvd die je wilt hebben? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dan kun je dat bestellen door te mailen naar boeken.met@gmail.com. Of door een appje te sturen naar 06-47206422. Tijdens openingstijden kun je ook bellen met 0570-247956. Wij geven je bericht wanneer het artikel bij ons binnen is.

Bezorgen
Natuurlijk is het het leukste om een boek bij ons op te halen en nog even lekker te snuffelen. Maar misschien komt het daar niet altijd van. Dan kunnen we ook afspreken dat u het af kunt halen bij EKC De Olijfboom, of dat we het bij u thuis bezorgen (binnen een straal van 10 km vanaf de winkel). Ook verzending per post kunnen we verzorgen, waarbij de gebruikelijke verzendkosten van kracht zijn.

Cadeaubon
Leuk om te geven en leuk om te krijgen!
De cadeaubon van De Ontmoeting is te gebruiken voor ons gehele assortiment, ook voor onze kledingwinkel! Of het nu een boek is of een broek, een cd of een jas, een geschenk of een paar schoenen, een kaartje of een blouse. Het maakt niet uit: je kunt het afrekenen met de cadeaubon.
Je kunt zelf kiezen voor welke waarde je een bon wilt kopen. Natuurlijk kun je de cadeaubon bij ons in de winkel ophalen, maar we kunnen de bon ook naar je verzenden of bij je thuis bezorgen.
Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan via boeken.met@gmail.com. of door een appje te sturen naar 06-47206422. Tijdens openingstijden kun je ook bellen met 0570-247956.

En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwe acties? Volg ons dan op facebook!

Actueel

Klik op de foto voor meer informatie over het artikel.