Expositie

In De Ontmoeting is altijd een mooie expositie te zien. Elke expositie duurt twee of drie maanden. De ene keer hangen er schilderijen, de andere keer foto’s. Of nog iets anders. Soms van een beginnend kunstenaar, soms van iemand die al veel vaker een expositie heeft gehad.

Maar wat er ook hangt: het zijn altijd dingen die je aan het nadenken zetten, die wat te vertellen hebben.
Soms is de kunstenaar zelf ook aanwezig in De Ontmoeting en kun je dingen aan hem of haar vragen of vertellen.

U bent van harte welkom om, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, de foto’s en schilderijen te komen bekijken!

maart en april 2019:
In de maanden maart en april hangt er een expositie “Vorsten van Oranje”, met schilderijen van Gustave Nouel.
De expositie is op 21 februari geopend in bijzijn van de heer Carlo Verhaar, wethouder in Deventer en de heer Michael Somersall, Gevolmachtigd Minister van Sint Maarten.

Deze expositie ligt in het verlengde van de expositie die bij onze overburen (ARToMoNDo) plaatsvindt en die deel uitmaakt van de Kunst en Cultuur Estafette voor Rijksdeel Sint Maarten. Deze estafette is een landelijke actie waarin geld en middelen worden ingezameld voor creatieve materialen voor Sint Maarten. Hiermee kunnen bijvoorbeeld de kinderen op Sint Maarten tekenen en schilderen over wat hun bij de verwoestende orkaan is overkomen. Dat helpt enorm bij de verwerking van de trauma’s die zij daarbij hebben opgelopen. Een belangrijk Goed Doel, dus!
In het kader van deze Kunstestafette verkopen wij ook een prachtige verjaardagskalender. De opbrengst komt geheel ten goede aan Sint Maarten.

Een prachtige expositie waar we zeer trots op zijn en die we dus van harte bij u aanbevelen!

Een impressie van voorgaande exposities:
Hieronder zie je een aantal schilderijen en foto’s die al in De Ontmoeting hebben gehangen.