Expositie

In De Ontmoeting is altijd een mooie expositie te zien. Elke expositie duurt twee of drie maanden. De ene keer hangen er schilderijen, de andere keer foto’s. Of nog iets anders. Soms van een beginnend kunstenaar, soms van iemand die al veel vaker een expositie heeft gehad.

Soms is de kunstenaar zelf ook aanwezig in De Ontmoeting en kun je dingen aan hem of haar vragen of vertellen.

U bent van harte welkom om, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, de foto’s en schilderijen te komen bekijken!

januari en februari 2020: Gre Kamps

In de maanden januari en februari exposeert Gre Kamps een mooie en kleurrijke selectie van haar schilderijen bij De Ontmoeting in Deventer.

Wie is Gre Kamps?

Gre Kamps heeft al heel lang het verlangen gehad om te gaan schilderen, maar het kwam er gewoon niet van, en, zegt ze: “eerlijk gezegd wist ik ook nauwelijks hoe ik een penseel vast moest houden”.

Zes jaar geleden kon zij zich aansluiten bij de “schildersezels”, een groep die wekelijks bijeenkomt in het Meester Geertshuis. Onder leiding van Rozemarijn Mulder heeft zij zich daar ontwikkeld in diverse technieken. Haar werk bestaat uit kleurrijke portretten, stillevens en landschappen. Een selectie daarvan hangt deze maanden in De Ontmoeting.

“Nooit had ik gedacht, dat ik zoveel plezier in het tekenen/schilderen zou krijgen, naast mijn andere hobby, fotografie, is het fantastisch om te doen.”

Dit enthousiasme straalt van de schilderijen af en is het bekijken meer dan waard!

Een kleine indruk van de expositie:

Een impressie van voorgaande exposities:
Hieronder zie je een aantal schilderijen en foto’s die al in De Ontmoeting hebben gehangen.